(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada badiiy asar va matn tahlili jarayonida olib boriladigan amaliy ishlar, matn tahlililiga oid qarashlar,shu bilan birga pedagogik texnologiyalardan misol tariqasida immanent va kontekst yondashuvlariga oid jahon olimlarining fikrlari,mazkur yondashuvlarning tarixiga nazar tashlangan. Zamonaviy ta’limda yangilik sanalgan immanent yondashuvi va kontekst yondashuvlariga izoh berilgan.