(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Darslik – davlat taʼlim standartlariga muvofiq oʻquv dasturi asosida didaktik,metodik, pedagogik-psixologik, estetik va gigiyenik talablarga javob beradigan, oʻquv fanining mavzulari toʻliq yoritilgan holda ishlab chiqiladigan, nazariy maʼlumotlardan tashqari amaliy-tajriba va sinov mashqlarini qamrab olgan kitob shaklidagi oʻquv nashri. Maqolada Milliy oʻquv dasturining oʻziga xosligi va yangiliklari, ahamiyati haqida soʻz boradi.