(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada o’qish dasturi tahlili mavzusida juda yaxshi fikrlar bildirilgan.O’qish dasturi tahlili bu avvalo o’quvchilarni o’qigan asar va egallagan bilimlarini umumlashtirish,bilimlarini mustahkamlashga alohida e’tibor qaratadi.