(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada o‘qish dasturi tahlil va o‘qish darslarida qo‘llaniladigan ba’zi usullar yoritilgan.Bundan tashqari maqolani o‘qish davomida 1-sinf o‘qish darsligi tahlili bilan ham tanishishingiz mumkin.