(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston ta’lim tizimidagi yangi o’zgarishlar, qaror va farmonlar haqida ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek ta’limdagi yangi yondashuv STEAM ta’lim texnologiyasi yoritib berilgan.