(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Samarqandning turistik salohiyatini yanada rivojlantirish, tarixiy uylar muhitini takomillashturish har tomonlama manfaatli ishlardan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada Samarqandning tarixiy shahar qismidagi uylar arxitekturasini rivojlantirishga qaratilingan.