(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2023)
Hozirgi kunda tadbirkorlikka katta e’tibor berilmoqda, shu jumladan yosh tadbirkor oilalarga kreditlar ajratiliniyapti. Yildan yilga mehmonxonalarga talab ortib boryotganini etiborga olgan holda uy mehmonxonalarini kopaytirish. Ushbu maqolada Samarqandning tarixiy shahar qismidagi uy mehmonxonalarini arxitekturasini rivojlantirish.