(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Maqolada axborot madaniyati tushunchasi mazmuni, shaxsning axborot tayyorgarligi tarkibiy tuzilishi, bo‘lajak biologiya o‘qituvchilari axborot madaniyatini rivojlantirishning pedagogik imkoniyatlari yoritilgan.