(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada morfologiya o‘qitish metodikasining ahamiyati va ushbu sohani qay tarzda o‘qitish haqida atroflicha to‘xtalgan. Bundan tashqari morfologiya o‘qitish metodikasi bo‘yicha amaliy misollar va mashqlarni interfaol usullardan foydalangan holda taqdim etish to‘g‘risida to‘xtalib o‘tilgan.