(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Uzluksiz ta’lim tizimida biologiya fanlarini o’qitishda o’quvchilarda masala va mashqlar yechish ko’nikmalarini shakllantirish ularni kreativ faoliyatini, mantiqan, ijodiy va tahliliy fikrlash qobilyatlarini rivojlantirishga asos bo’ladi.