(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada shaxsiy boshqaruvni takomillashtirish orqali biznes samaradorligini oshirishning asosiy yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Maqsadlarni aniq belgilash, vaqtni samarali boshqarish, raqobatbardosh ko‘nikmalarni o‘zlashtirish, jamoa bilan muloqotni yaxshilash, innovatsion yondashuvlarni qo‘llash, tahlil va hisobotlarni tayyorlash, shuningdek, stressni boshqarish kabi usullar orqali tadbirkorlar o‘z biznes faoliyatlarini yanada samarali qilib rivojlantirishlari mumkin. Ushbu strategiyalar shaxsiy va professional muvaffaqiyatni ta’minlashga yordam beradi va ish jarayonlarini optimallashtiradi.