(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Соғлом турмуш тарзи учун қишлоқ хўжалигини юқори технологияларга асосланган ҳолда ривожлантириш, инсонларнинг камроқ касалликларга чалинишини борасида керакли чорала-тадбирларни ишлаб чиқишдан иборат. Бироқ, паразит организмлар табиатда кенг тарқалган бўлиб, миллий иқтисодиёт ва инсон саломатлигига катта зарар етказаётган бир давирда уларни ўрганиш ва қарши курашиш ҳам муҳим топшириқлардан биридир.