(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Turkiya aholisi ko’p asrlik tarixga ega boy madaniy merosga ega bo’lib, bu meros milliy qadriyatlari, urf-odatlari va marosimlarida yaqqol aks etadi. Turkiya jamiyatida oilaning o‘rni katta ahamiyatga ega. Oilaviy qadriyatlar, ayniqsa, diniy va madaniy an’analar bilan mustahkamlanib kelgan. Quyidagi maqolada batafsil bu haqida fikr yuritiladi.