(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Bugun komil insonni tarbiyalash masalasi har qachongidan ham dolzarbligi ortib bormoqda. Bunday ma’sulyatli va faxrli ishni amalga oshiruvchi pedagogning o’zi-o’zini rivojlantirishda refleksiyaning o’rni muhimdir.