(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Maqolada Janubiy Orol dengizi atrofida tabiyatga va atrof muxitga antropogenik ta’sir etish – bu atrof-muxitga keskin ekologik o’zgarishlarni va katastrofik achinarli holatninig yuzaga keltirilganligi, Orol ekologik muammosi hoziri davrninig regiyonal muammosiga aylanganligi so’z etiladi.