(untitled) (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER’S THEORY, 2024)
Boshlang’ich ta’limda interfaol o’qitish usullari o’quvchilarni faol jalb qiladi, dinamik va samarali ta’lim muhitini yaratadi. Ushbu usullar ishtirok etish, hamkorlik va tanqidiy fikrlashni kuchaytiradi, bu yosh o’quvchilarning rivojlanishi uchun zarurdir. Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda interfaol texnikalarni integratsiyalash, yuzaga kelishi mumkin bo’lgan muammolar va echimlarni hal qilishning afzalliklari, mashhur usullari va amalga oshirish strategiyalari o’rganiladi.