DINIY-MA’RIFIY SOHALARNI RAQAMLASHTIRISHDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLARNING RAQAMLI IQTISODIYOTDAGI AHAMIYATI (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada din va ta'limni raqamlashtirish raqamli iqtisodiyotda katta imkoniyatlarni taqdim etishi, ammo o'ziga xos muammolarni keltirib chiqarishi haqida fikr-mulohazalar keltirib o’tilgan. Maqolada diniy asllikni saqlash, onlayn noto'g'ri ma'lumotlarga qarshi kurashish va raqamli tafovutni bartaraf etish kabi muammolar taraqqiyotga qanday xalaqit berishi mumkinligi o'rganiladi. Shuningdek, ikkala soha uchun muvaffaqiyatli raqamli transformatsiyani ta'minlashda hamkorlik, raqamli savodxonlikni o'rgatish va texnologiyadan teng foydalanish muhimligi ta'kidlab o’tilgan.