MUMTOZ ASARLARDA ANTROPONIMLAR (Analysis of International Sciences, 2024)
Maqolada Alisher Navoiyning “Layli va Majnun” dostonidagi antroponimlarning leksik xususiyatlari yoritildi. Dostonning onomastik ko‘lami, ya’ni atoqli otlarning qo‘llanilish masalalari tahlil etildi.