A.ÁBDIEVTÍŃ «ÁJAYIP ADAMLAR» SHÍǴARMASÍNÍŃ KOMPAZICIYASÍ, SYUJETI HÁM JANRLÍQ ÓZGESHELIGI (Analysis of International Sciences, 2024)
Maqalada jazıwshı, jurnalist hám qálemi ótkir jurnalist Allanazar Ábdievtiń dóretiwshiligi úyrenilgen. Tiykarınan jazıwshınıń «Ájayip adamlar» ilimiy-fantastikalıq povestiniń kompaziciyası, syujeti hám janrlıq ózgesheligi ashıp berilgen.