TIL TA’LIMINI TEXNOLOGIYALASHTIRISH - DAVR TALABI (Analysis of International Sciences, 2024)
Ta’lim jarayoni deyilganda, o‘qituvchi va o‘quvchi o‘zaro munosabatidagi yaxlit jarayon ko‘z oldimizga keladi. Endilikda ushbu jarayon multimediali o‘quv-metodik majmualar, multimediali darsliklar, video va audio kassetalar, kompyuter dasturlari onlayn o‘qitish tizimlari bilan uygvunlashib bormoqda.