BOLA HUQUQLARI (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada bola huquqlari, ularni himoya qilishning yuridik asoslari, ushbu sohada amalga oshirilayotgan ishlar, yosh avlodni erkinligini, insonparvarligini, komil inson bo’lib yetishishini, inson sifatida jamiyatda teng huquqda bo’lishi hamda uning mazmuni-mohiyati yoritib berilgan.