MAMLAKATIMIZDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN XALQARO DASTURLAR (Analysis of International Sciences, 2024)
Xalqaro  baholash  dasturi  PIRLS  dunyoning  turli  mamlakatlari  milliy  ta’lim tizimida  o‘qish  savodxonligi  bo‘yicha  amalga  oshirilayotgan  ishlar  va  natijalarni qiyoslashga  yo‘naltirilgan.