BOSHLANG‘ICH SINF “TARBIYA” DARSLARIDA ALLOMALARIMIZNING PEDAGOGIK QARASHLARIDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI (Analysis of International Sciences, 2024)
Mazkur maqolada umumiy o’rta ta’lim muassalari boshlang’ich sinflarida joriy etilgan “Tarbiya” darsligi haqida umumiy ma’lumot berilgan. Boshlang’ich sinf “Tarbiya” darslarida buyuk mutafakkir Alisher Navoiyning pedagogik qarashlaridan foydalanish imkoniyatlari yoritib berilgan.