KAPITAL BOZORI TARKIBIDA ICHKI INVESTITSIYALARNI SAMARALI O'ZLASHTIRISH YO'LLARI (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqola kapital bozori tarkibida ichki investitsiyalardan samarali foydalanish usullari va strategiyalarini o'rganadi. Bu tadqiqot, diversifikatsiya, uzoq muddatli istiqbol, professional rahbarlik, xabardor bo'lish, xavflarni boshqarish, sabr-toqat, intizom va muntazam monitoring muhimligini ta'kidlaydi. Natijalar bo'limida mahalliy investitsiyalardan samarali foydalanishda ushbu usullarni qo'llash bilan bog'liq natijalar va xulosalar keltirilgan.