O’ZBEKISTONDA QASHSHOQLIKNI KAMAYTIRISH TAMOYILLARINING DOLZARBLIGI (Analysis of International Sciences, 2024)
2020-yil O‘zbekiston uchun nafaqat pandemiya, balki mamlakat tarixida birinchi marta qashshoqlik tushunchasi davlat rahbari darajasida e’tirof etilgani va bu yo‘nalish davlatimiz rahbarining asosiy kun tartibiga aylangani bilan ham alohida ahamiyatga ega. ijtimoiy-iqtisodiy siyosat. Muammoning e’tirof etilishi O‘zbekiston rahbarining kuchli siyosiy irodasi ifodasi va uni maqsadli hal etishning to‘g‘ri boshlangani sifatida baholanishi kerak