BOSHLANG‘ICH SINFLAR O’QISH DARSLARIDA MAQOLLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf o’quvchilarini o’qish darslari davomida xalq og’zaki ijodidan, maqollardan keng foydalanish og’zaki va yozma nutqning o‘sishidagi o’rni haqida yoritib berilgan.