BOSHLANG`ICH SINF O‘QUVCHILARINI ONA TILI DARSLARIDA IJODIY FIKRLASHGA O‘RGATISH USULLARI VA UNGA TA'SIR QILUVCHI OMILLAR (Analysis of International Sciences, 2024)
Maqolada boshlangʻich ta’lim oʻquvchilarini ona tili darslari orqali ijodiy fikrlashga o‘rgatish usullari va bu jarayonga ta’sir etuvchi omillar, bu borada bir qator tadqiqotchilarning munosabatlari keng yoritib berilgan.Chunki ijodiy fikrlay oladigan o‘quvchilargina zamonaviy ta’limimiz mohiyatini teran anglay oladi.