TALABALARDA BOSHQARUV FAOLIYATINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI VA ISTIQBOLLARI (Analysis of International Sciences, 2024)
Sardorlarning guruhda paydo bo`lishi tabiiy hol sifatida qaraladi. Boshqaruvga oid tadqiqotlarni metrik o’chami natijalarni isbotlash uchun eng ishonarli vosita statistika hisoblanadi.