BOSHLANG‘ICH SINFLARNING LUG’ATLAR USTIDA ISHLASH (Analysis of International Sciences, 2024)
Ona tili va o’qish darslarida olib boriladigan barcha mashg’ulotlarning yetakchi o’rni nutq o’stirish bo’lib, u savod o’rgatish, chiroyli yozish ko’nikmalarini shakllantirish va o’quvchilarning fikrlash doirasini kengaytirish kabi vazifalarni o’z ichiga oladi.