PEDAGOGIKA FANINI RIVOJLANTRISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING O'RNI (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqola zamonaviy pedagogik texnologiyalarni ta’lim muassasalariga joriy etishning ahamiyati va ta’siri, pedagogik yondashuvlar evolyutsiyasi, ta’limni rivojlantirishda pedagogik muxlisning o‘rni, innovatsion pedagogik texnikaning ahamiyati, u zamonaviy pedagogik texnologiyalarni o‘qitish jarayonlariga integratsiyalashuvi, ularning ta’lim natijalariga ta’sirini baholash va ushbu texnologiyalarni joriy etishdagi muammolar va imkoniyatlarni haqida fikr Pedagogikayuritiladi.