BOSHLANG‘INCH SINFLARDA SAHNALASHTIRISH FAOLIYATINING MAQSADI (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Boshlang‘ich sinflarda sahnalashtirish faoliyatini yuritish. Sahnalashtirish faoliyati orqali bolalarda nutq ifodaligini shakllantirish intelektual va badiiy estetik tarbiya bilan bog‘liq ko‘plab pedagogik vazifalarni hal etish. Sahnalashtirish faoliyati bolalarda voqea va ertak qahramonlarining ichki hayotiga bevosita aloqador bo‘lgan qahramonlik, jasurlik, mehribonlik, jonbozlik, jonkuyarlik kabi ijobiy fazilatlarni o‘zlarida yaqqol namoyon qiladilar.