FAVQULOTDA VAZIYATLARDA FUQAROLARNI BOSHQARISH VA BIRINCHI PSIXOLIGIK YORDAM (Analysis of International Sciences, 2024)
Favqulotda vaziyatlar shunday bir vaziyatki insonni mukammal emasligini, ongsiz harakatlar ta’sirida qolishi, kasbiy va insoniy sifatlar mutaxassisda bor yoki yo’qligini ko’rsatib beruvchi jarayondir.