BOSHLANG‘ICH SINF O‘QISH DARSLARIDA IFODALI O‘QISHNI TASHKIL QILISH (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini qanday qilib ifodali o‘qishga o‘rgata olish, so‘zlarni to‘g‘ri talaffuz qilish, bo‘g‘inlarga to‘g‘ri ajrata olish, nutqini erkin bayon etish vazifalari haqida.