BADIIY ADABIYOTDA BOLALAR HAJVIYOTI (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada badiiy adabiyotda bolalar xarakterining nozik tasvirini o'rganing. Bu maqola begunoh qahramonlardan tortib murakkab, axloqiy jihatdan noaniq figuralargacha bo'lgan ko'p qirrali tasvirlarni o'rganadi. Turli xil hikoyalarni o'rganib, xarakter rivojlanishining hikoya qilishga ta'sirini ochib beradi. Adabiy ob'ektiv orqali, kashf eting. Bu tasvirlar bizning bolalik, axloq va qahramonlar va ularning xayoliy dunyolari o'rtasidagi murakkab o'zaro ta'sirni tushunishimizga qanday hissa qo'shadi.