SAHNALASHTIRISH FAOLIYATI ORQALI BOLALARNING IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada sahna faoliyatining o‘zgartiruvchi kuchini ochib beradigan ushbu maqola bolalardagi ijodkorlikning sahnada qanday gullashini o‘rganadi. Ssenariy yozishdan hamkorlikdagi chiqishlargacha, u kognitiv boyitish, jamoaviy ish, hissiy aql va moslashuvchanlikni o‘rganadi. Spektakllardan tashqari, sahna dinamik makonga aylanadi. Bu erda muhim hayotiy ko‘nikmalar tarbiyalanadi, yaxlit o‘sish uchun poydevor qo‘yiladi. Ko‘nikmalarni rivojlantirishning nozik tomonlariga sho‘ng‘ing, chunki maqola kelajakdagi sayohatga tayyorlangan har tomonlama barkamol shaxslarni shakllantirishga sahna faoliyatining chuqur ta’sirini yoritadi.