UMUMIY KIMYO FANINI MUAMMOLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA TASHKIL ETISH (Analysis of International Sciences, 2023)
Mazkur maqolada o’quv tarbiyaviy jarayonida zamonaviy o’qitish uslublari- interfaol uslublar, innovatsion texnologiyalarning o’rni va ahamiyati, shuningdek, umumiy kimyo darslarida laboratoriya mashg’ulotlarni muammoli ta’lim texnologiyalar asosida tashkil etishning o’ziga xos xususiyatlari yoritilgan.