KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNING DAVLAT IQTISODIYOTIDAGI AHAMIYATI (Analysis of International Sciences, 2023)
Maqolada kichik biznes va tadbirkorlik, uning davlat iqtisodiyotida tutgan o`rni ham yurtimizda uning rivoji. Bu boradagi xorij tajribasi, kichik biznes subyektlariga ajratilayot imtiyozlar haqidagi ma’lumotlar batafsil yoritilgan.