ESKI SHAHAR MAHALLALARINING BUGUNGI XOLATI (Analysis of International Sciences, 2023)
Ushbu maqolada eski shahar mahallalarining turizm rivojidagi o'rni hamda eski shahar mahallasining mazmun-mohiyati haqida fikr yuritilgan. Uning o'ziga xos tomonlari va mavjud muammolari ochib berilgan. Shuningdek, Eski shahar mahallasining turizm rivojidagi o'rni ko'rsatib berilgan.