BO‘LAJAK PEDAGOGLARNING KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH USULLARI (Analysis of International Sciences, 2025)
Ushbu maqolada fizika va astronomiya o’qituvchilarining kasbiy kompetentligi, uni rivojlantirish usullari va bunda jahon tajribalaridan foydalanish haqida fikrlar berilgan. O`qitishda kompyuter texnologiyalaridan foydalanish, o’qitishning zamonaviy usullari va ularning o`quvchilar bilim olishidagi ahamiyati berilgan. Shuningdek, o`quvchilarning mustaqil dunyoqarashini shakllantirish, tanqidiy fikrlashga o`rgatish masalalari yuritib o’tilgan.