INTERFAOL SEMINARLAR, AMALIY ISHLARNI TASHKIL ETISH, O‘TKAZISH METODIKASI VA TEXNOLOGIYASI (Analysis of International Sciences, 2025)
Interfaol seminarlar va amaliy ishlarni tashkil etish, o'tkazish metodikasi va texnologiyasi ta'lim jarayonining samaradorligini oshirishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada interfaol metodlarning mazmuni, ularning ta'lim jarayonidagi o'rni va ahamiyati, shuningdek, seminarlar va amaliy ishlarni o'tkazishda qo'llanilishi ko'rib chiqiladi. Interfaol metodlar o'quvchilarning faolligini oshirish, tanqidiy fikrlashini rivojlantirish va bilimlarni mustahkamlashda samarali vosita sifatida taqdim etiladi. Maqolada shuningdek, ushbu metodlarni amaliyotda qo'llash bo'yicha metodik tavsiyalar beriladi.