(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Bu maqola O’zbekistonda yarim va to’liq marafon musobaqalarining ommalashuvi va rivojlanish darajasini o’rganishga bag’ishlangan. Maqolada yarim va to‘liq marafon musobaqalarining mamlakatimizdagi ommalashuvi va rivojlanish darajasini o’rganishga bag’ishlangan.