(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada nutq o`stirishning samarali usullari haqida so`z yuritiladi. Nutq o`stirish tushunchasi , nutq turlari, o`qituvchi va o`quvchi nutqiga qo`yiladigan talablar izohlanadi. Ona tili fanini o`qitishda o`quvchilar nutqini nutqini o`stiruvchi metodlardan foydalanishning ahamiyati tahlil etiladi.