(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Interfaol metod – ta’lim jarayonida o‘quvchilar hamda o‘qituvchi o‘rtasidagi faollikni oshirish orqali o‘quvchilarning bilimlarni o‘zlashtirishini faollashtirish, shaxsiy sifatlarini rivojlantirishga xizmat qiladi. Maqolada matematika darslarida qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan interfaol metodlar haqida so‘z boradi.