(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Multimedia texnologiyasi – informatikaning dasturiy va texnikaviy vositalari asosida audio, video, matn, grafika va animasiya (obyektlarning fazodagi harakati) samaralari asosida o‘quv materiallarini tarbiyalanuvchilarga yetkazib berishning mo‘ljallangan ko‘rinishidagi texnologiyasidir.