(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Mazkur maqolada miqdorlarni o’rganish metodikasi haqida batafsil ma’lumot beriladi. Miqdorlar, miqdorlarni o’lchash, qanday miqdorlarni aniqlash, qo’llab-quvvatlash, qanday miqdorlarni bir-biriga o’g’irish, miqdorlarni o’qish, amaliyotlar va miqdorlarni taqsimlash va o’lchashning asosiy konseptlari tushuniladi. Annotatsiya amaliyotlar, misollar va o’rgatishni oson va sodda qilish uchun qo’llanadigan usullar haqida ma’lumot taqdim qiladi. Miqdorlarni o’rgatish, matematika, fizika, kimyo va boshqa fanlarni o’rganishning asosiy qoidasi sifatida o’rganiladi.