(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Xalqaro baholash dasturi PIRLS dunyoning turli mamlakatlari milliy ta’lim tizimida o‘qish savodxonligi bo‘yicha amalga oshirilayotgan ishlar va natijalarni qiyoslashga yo‘naltirilgan.