(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqola Oʻzbekiston Respublikasiga toʻgʻridan-toʻgʻri xorijiy investitsiyalarni ragʻbatlantirish haqida. Xalqaro investitsiyalarning iqtisodiy mazmunini va undagi xorijiy tajribani AQSH darajasida oʻrganish orqali Oʻzbekiston Respublikasiga xalqaro investorlarni jalb etishning nazariy va huquqiy asoslarini hamda investitsiyalarni boshqarish usullarini tadqiq etish boʻyicha amaliy takliflar kiritiladi. Shuningdek, muammolarni hal qilish uchun.