(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Matematika juda ham qizqarli fan ekanligi, boshlangʻich sinf oʻquvchilarining mantiqiy va aqliy tafakkurini rivojlanishi, noodatiy fikrlashga, aqlini charxlashga, tafakkurini oʻstirishga olib kelishi haqida ma’lumotlar berilgan.