(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf o’quvchilarini o’qish darslari davomida xalq og’zaki ijodidan, maqollardan keng foydalanish og’zaki va yozma nutqning o‘sishidagi o’rni haqida yoritib berilgan.