(untitled) (Analysis of International Sciences, 2024)
Bugungi kunda internet insoniyat tarixidagi eng muhim texnologik yutuqlardan biriga aylandi. Har bir inson Internetning boy ma’lumotlarini his qilish uchun tarmoqqa kirishni xohlaydi. World Wide Web (odatda Internet yoki WWW sifatida tanilgan) Internet orqali kirish mumkin bo’lgan o’zaro bog’langan hujjatlar tuzilmasi. Bu hujjatlar Web sahifalar deb ataladi. Veb-sahifalarda tasvirlar, matnlar, videolar va boshqa multimedia elementlari mavjud. Foydalanuvchi veb-brauzerda veb-sahifalarni ko’rishi mumkin. Keling, World Wide Web dunyosini tushunaylik.